nedeľa 14. októbra 2012

Zdravé raňajky :)

Mnohí určite viete, že raňajky by mali byť neoddeliteľnou súčasťou nášho dňa :) Ja osobne raňajky vynechávam len málokedy, pretože ráno väčšinou už bývam hladná ako vlk. Priznám sa, že moje raňajky nie vždy vyzerajú ako vystrihnuté z knihy o zdravej výžive :D no snažím sa nepreháňať to až tak. 
Nedávno som spolu s priateľom v meste natrafila na stánok s originál ovčími výrobkami zo Zázrivej. Okrem chutných korbáčikov a parenice sme si kúpili aj 100 % ovčí jogurt s višňami. Tento jogurt obsahuje živú mikroflóru a žiadne E-čka, čo mňa osobne veľmi potešilo :) Aj keď chuť ovčieho jogurtu je tak trochu špecifická, odporúčam vyskúšať. Chuťovo neporovnateľný rozdiel s tým "bordelom", ktorý nám na Slovensku ponúkajú niektoré obchody.


Ďalší tip pre vás, a to hlavne v tomto období - papať veľaaa vlašských orechov, ktoré sú veľmi bohaté na kvalitné proteíny, vitamíny E, B1 a B6, či minerály. Pôsobia pozitívne na vaše srdce a nervovú sústavu - odporúčaná je jedna hrsť orechov denne...tak nezabudnite :)

KRÁSNY ZVYŠOK NEDELE :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára