streda 22. augusta 2012

Skvelý včerajšok... :)

Včerajší deň bol jednoducho super...spolu s priateľom a našimi kamarátmi sme sa rozhodli, že strávime deň v prírode a zaspomíname na tie krásne detské časy, keď sme trávili kopec času v prírode. Nabalení špekačkami sme sa vybrali na menší výletík do prírody. Mali sme vyhliadnutú príjemnú rovinku pri potôčiku, obkolesenú lesom. Musím povedať, že do detských čias sa vžili hlavne chalani, a to viac ako sme cakali :) Začalo to vytvorením ohňa a prípravou prútikov na špekačky. Pokračovalo to vytvorením celkom slušnej priehrady v potôčiku :D o zábavu bolo postarané. 
Náš pobyt v prírode však ukončil telefonát kamarátovej maminy, ktorá ho vystrašila správou, že v blízkosti miesta, kde sme sa nachádzali nedávno napadol medveď človeka....takže sme rýchlym tempom zbalili všetky veci, uhasili oheň, zrušili priehradu a hor sa back home :)




Večer sme sa partia vybrali na drink do mesta, do (dá sa povedať) novšieho podniku v centre NMnV. Chalani si (ako inak) dali pivo a my baby sme si po dlhom uvažovaní objednali domácu limonádu s jahodami a malinami a k tomu biely rum. Musím povedať, bola to skvelá a osviežujúca voľba :) 
Včerajšia atmosféra bola super, tak už len dúfam, že príležitostí stráviť takýto príjemný deň/večer so super ľudmi bude viac. Kiss

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára